NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor uw project.

NEEM CONTACT OP

BESCHOEIINGEN


Beschoeiing – Damwand - Grondkering

D. Koper BV heeft een ruime ervaring met het plaatsen van diverse soorten beschoeiingen, grondkeringen en oeverbeschermingen. Dit betreft onder andere de realisatie van beschoeiingen met de materialen hout, kunststof, beton en staal, of een combinatie daarvan. Door het plaatsen van een beschoeiing wordt een oever, of walkant beschermt tegen invloeden die de stabiliteit van de walkant in gevaar brengen. Ook kan een beschoeiing, en of grondkering de ‘nuttige’ oppervlakte van bijvoorbeeld een bedrijventerrein, of tuin vergroten.

D. Koper BV beschikt over vakbekwaam personeel en over passend materieel om de diverse soorten beschoeiingen op verschillende soorten plaatsen aan te brengen. Dit kan zowel vanaf de kant, als vanaf het water.

Kijk hier voor enkele afbeeldingen van reeds gerealiseerde projecten.


Vlonders - Steigers

Bij D. Koper BV BV kunt u ook terecht voor een vlonder, of steiger. Vaak worden deze vlonders, of steigers in combinatie met een nieuwe walbeschoeiing aangebracht, maar ook kan een bestaande situatie aangepast worden om bijvoorbeeld met een vlonder en/of steiger een zitlocatie langs de waterkant te creëren. Tevens kan met een vlonder/steiger een aanlegplaats voor een boot gerealiseerd worden. D. Koper BV heeft veel ervaring met het maken van vlonders en steigers van elk formaat naar wens van de opdrachtgever voor particulieren en gemeenten.

Kijk hier voor enkele afbeeldingen van reeds gerealiseerde projecten.


Bruggen

D. Koper BV heeft een ruime ervaring met het maken van verschillende soorten bruggen, zoals fietsbruggen, loopbruggen en verkeersbruggen, zowel voor lichte als zware belasting. De bruggen worden veelal gemaakt van hout, kunstof of een combinatie van hout met beton en/of staal. Wij hebben gemeenten, natuur- en recreatieorganisaties en particulieren als opdrachtgevers. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij uitstekend advies geven in de mogelijkheden m.b.t. tot het realiseren van een brug. D. Koper BV realiseert nieuwe bruggen, maar heeft ook ervaring met het renoveren van bestaande bruggen. Desgewenst kunnen wij ook het onderhoud van uw brug uitvoeren.

Kijk hier voor enkele afbeeldingen van reeds gerealiseerde projecten.


Boothellingen

Met name voor opdrachtgevers als gemeenten, waterschappen en recreatieschappen heeft D. Koper BV op diverse locaties in West-Friesland verschillende soorten boothellingen gerealiseerd.
De boothellingen zijn met name ontworpen voor particulier gebruik en t.b.v. het te water laten van onderhoudsvaartuigen.

Kijk hier voor enkele afbeeldingen van reeds gerealiseerde projecten.


Hekken - Afscheidingen

Diverse soorten hekken, poorten, afrasteringen en andere soorten afscheidingen kunnen door D. Koper BV gerealiseerd worden. Op grotere projecten worden de hekwerken door de medewerkers van D. Koper BV in eigen beheer uitgevoerd. Daarnaast brengen wij voor bedrijven, particulieren en overheidsinstantie allerlei soorten hekken en erfafscheidingen aan.

Kijk hier voor enkele afbeeldingen van reeds gerealiseerde projecten.

Voor vragen over beschoeiingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Dhr D. Koper (06 - 53 16 73 92, d.koper@dkoper.nl).



  • Telefoon:
    0228-213066

  • Nijverheidsweg 10a
    1693 AM Wervershoof

Over Ons

D. Koper BV is gespecialiseerd in het maken van beschoeiingen, vlonders, bruggen en erfafscheidingen. Ook voor sloopwerkzaamheden en asbestsaneringen, conform de laatste milieueisen, bent u bij ons aan het juiste adres.

© Copyright 2024 D. Koper BV